У овим тренуцима када се суочавамо са ситуацијом коју је настала због корона вируса, важно је да се можемо ослонити на људе и услуге који нам помажу да овај период лакше пребродимо. ИЗУМ се придружује предузећима, установама и појединцима који се труде да услуге, које су неопходне за извођење васпитно-образовних процеса, истраживачког рада и библиотечких услуга, несметано раде.
Остајемо вам на располагању на нашим стандардним каналима за комуницирање уколико имате питања у вези са обезбјеђивањем приступа услугама. Молимо вас за разумијевање уколико дође до мањег кашњења са одговором, јер рад обављамо од куће.

Платформа COBISS

COBISS представља организацијски модел повезивања библиотека у национални библиотечко-информацијски систем са узајамном каталогизацијом, узајамном библиографско-каталошком базом података COBIB и локалним базама података библиотека учесница, базом података о библиотекама COLIB, нормативном базом података CONOR, а такође с бројним другим функцијама. више...

COBISS.net

Потврђен пројект међународне развојне сурадње у изградњи националних библиотечко-информацијских система и информацијских система о истраживачкој ђелатности.

IZUM – Институт информацијских знаности, Марибор

Јавни завод, установљен као информациони сервис словеначке науке, културе и образовања. Претежно се бави развојем и функционисањем система и сервиса COBISS.

Библиотека у COBISS-у

-

Записа у бази COBIB.CG

-

Књига

-

Чланака

-

Часописа

-

ЦД-ова/ДВД-ија

-

Статистички показатељи више...