У овим тренуцима када се суочавамо са ситуацијом коју је настала због корона вируса, важно је да се можемо ослонити на људе и услуге који нам помажу да овај период лакше пребродимо. ИЗУМ се придружује предузећима, установама и појединцима који се труде да услуге, које су неопходне за извођење васпитно-образовних процеса, истраживачког рада и библиотечких услуга, несметано раде.
Остајемо вам на располагању на нашим стандардним каналима за комуницирање уколико имате питања у вези са обезбјеђивањем приступа услугама. Молимо вас за разумијевање уколико дође до мањег кашњења са одговором, јер рад обављамо од куће.

COBISS+ (претраживање грађе)

Библиотеке у Црној Гори на једном мјесту. Претраживање и резервација грађе у заједничком каталогу библиотека у Црној Гори и у каталозима појединачних библиотека.
Основно претраживање  |  Изборно претраживање

mCOBISS

Мој COBISS (Моја библиотека)

Moj COBISS: преглед позајмљене грађе, продужење рока позајмице, отказивање резервације, Моја полица, историја позајмица, е-обавјештавање...

Најновије са полица за књиге

Библиотеке Црне Горе

Укључених:

Организација знања (ОЗ)

Часопис обрађује теме као што су настанак, организација, чување, пренос и примјена знања, нарочито са аспекта рада библиотека...